4Suites FAQ

Technische vragen
Ik kom niet in de app; de app crasht, geeft foutmeldingen of werkt niet naar toebehoren. Hoe los ik dit op?

Vergeet niet de app te updaten! Meestal doen soortgelijke problemen zich voor bij oudere versies van de app. Updaten kan deze problemen verhelpen. Werkt het hierna nog niet? Mail dan naar support@4suites.nl . Vergeet niet uw type smartphone en de firmware versie te vermelden.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten / de app geeft aan ‘wrong credentials’. Wat nu?

Onderaan het inlogscherm staat ‘forgot password’. Hier kan u een nieuw wachtwoord aanvragen. De link om uw wachtwoord mee te resetten zal in uw mailbox verschijnen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met de administrator van uw locatie. De administrator van de locatie kan een nieuw wachtwoord instellen en desnoods een nieuw account voor u maken.

Ik heb geen toegang, maar ik zou deze toegang wel moeten hebben. Wat moet ik doen?

De administrator van uw locatie kan toegangsrechten verlenen. Mocht uw toegangsoptie er niet tussen staan, neem dan contact op met deze administrator. Afhankelijk van uw locatie kan dit bijvoorbeeld bij de receptie zijn.

Ik heb een technische vraag die niet verholpen kan worden door de administrator. Hoe bereik ik 4Suites?

4Suites is voor support te bereiken op support@4suites.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Overige vragen
Is 4Suites wel veilig genoeg?

4Suites is een uiterst veilig systeem welke gebruik maakt van ultramoderne en meerlaagse beveiligingsmethodes en privacybescherming, vergelijkbaar met internetbankieren.

De meerlaagse beveiliging bestaat o.a. uit een SSL versleutelde communicatie via PKI (first-layer), volledige versleutelde communicatie door VPN-tunnelling (second-layer) en een custom authenticatie algoritme met ‘Trusted Server Group’ veiligheidsbeleid (third-layer).

Alle data wordt veilig opgeslagen volgens de Europese Wet bescherming persoonsgegevens (95/46/EG). Onze systemen worden continue getest door hiervoor certificeerde bedrijven.

Ik heb goede ideeën over nieuwe functionaliteiten. Ik vind daarnaast dat de app nog gebruiksvriendelijker kan. Waar zou ik feedback kunnen geven?

Wij zijn voortdurend bezig met het doorontwikkelen van onze dienst. Dit houdt in dat er regelmatig updates zijn en wij regelmatig de app gebruiksvriendelijker zullen inrichten. Ook zullen er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd, afhankelijk van de vraag. Feedback is natuurlijk meer dan welkom, en kan te allen tijden gestuurd worden naar support@4suites.nl .

Maakt 4Suites sectoren als hospitality onpersoonlijk?

Nee! 4Suites kan voor vele doeleinden gebruikt worden, afhankelijk van de locatie. Het doel van 4Suites is om het leven van gebruikers én aanbieders makkelijker te maken. De locatie kan 4Suites gebruiken naar eigen wens, dus de persoonlijke factor hoeft dus niet te verdwijnen. Integendeel; er blijft vaak meer tijd over voor persoonlijkere service dan vóór het gebruik van 4Suites.